Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Ζήστε το ΤΩΡΑ

 

Ζήστε το ΤΩΡΑ


 Η σημερινή κατάσταση της ανθρωπότητας θυμίζει το ανέκδοτο με τον βοσκό και τον λύκο. Φώναζε στα ψέματα «λύκος, λύκος», στα ψέματα και όταν ήρθε ο λύκος και φώναζε στ’ αλήθεια δεν τον πίστεψε κανένας.

Έτσι και τώρα η κοινωνία δεν πιστεύει ότι οδηγούμαστε προς το «φινάλε» αυτής της φυλής. Το ακούσαμε πολλές φορές, λένε, και μέχρι τώρα δεν έγινε τίποτα. Το ίδιο παραμύθι λένε, ακούμε και τώρα.

Η ιστορία έχει επαναληφθεί και με τον Νώε στην Ατλαντίδα, αλλά κι αυτό για τους πολλούς είναι ένα «παραμύθι».

Και απορία πολλών είναι: αφού κάποιοι ξέρουν γιατί δεν βγαίνουν να μας πούνε ακριβώς πότε θα συμβεί; Μα ο ίδιος ο Ιησούς δήλωσε ότι ΜΟΝΟ ο Πατέρας γνωρίζει. Σήμερα κάποιοι Δάσκαλοι μας λένε, μας προειδοποιούν, μας το φωνάζουν έμμεσα, «σας μένει τόσος χρόνος», αλλά πολλοί θέλουν ημερομηνία, ώρα, τρόπο, κλπ.

Δάσκαλος, σε ομιλία του το 2014 είπε, ότι μας μένουν 20-30 χρόνια. Τι άλλο έπρεπε να μας πει, ότι  θ’ αρχίσει το 2027;; η αντίστροφη μέτρηση και θα τελειώσει αυτός ο κόσμος το 2037;;;

Η Αστρολογία μας προειδοποιεί, για παράδειγμα, για το 2024 το τι να περιμένουμε.

Κρόνος στους Ιχθείς    8/3/2023

Εδώ επηρεάζεται το υποσυνείδητο, τα όνειρα, τα απωθημένα. Όμως όταν μπερδεύει τα όνειρα με την πραγματικότητα, την αλήθεια, τότε κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκεφθεί σωστά και να παραμορφώνει την αλήθεια.

Ο άνθρωπος δεν φλέγεται από ιδανικό, δεν πολεμά για τίποτα και νοιάζεται μόνο για την υλική του υπόσταση. Φθάνοντας στο χειρότερο μπορεί να εκμεταλλεύεται τον συναισθηματισμό ή την ουτοπία των άλλων.

Φαίνεται ο Κρόνος ως προδότης. Ο άνθρωπος κάνει απάτες για να επωφεληθεί.

Επηρεάζεται η ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου. Φοβίες, αϋπνίες, καταθλίψεις είναι τα κυριότερα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Ο καταπιεσμένος ψυχισμός μπορεί να βρει διέξοδο στα ναρκωτικό, το αλκοόλ ή νσ δημιουργήσει ανεπιθύμητες έξεις, όπως να είναι δειλός, ανασφαλής.

Ο άνθρωπος πρέπει να κοιμάται αρκετό, σε κανονικές ώρες και να προσέχει την τροφή του.

Πλούτωνας στον Υδροχόο                           21/1/2024

Την προηγούμενη φορά είχαμε την Γαλλική επανάσταση και τους κοινωνικούς ξεσηκωμούς. (1779 -1799)

Ο άνθρωπος θα προσπάθησα να κατακτήσει το σύμπαν και ναιδρύσει αποικίες στο διάστημα.

Οι άνθρωποι θα είναι αποφασιστικοί, αναμορφωτές που θα δημιουργήσουν μια καινούρια σύρραξη.

Κρίσιμη περίοδος καθώς θα υπάρξει αιματηρή σύγκρουση με όπλα που λειτουργούν με ακτινοβολίες ή χημικά αέρια.

Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν ριζικά ή ν' αλλοιωθούν τα γονίδια των ζωντανών οργανισμών.

Μπορεί ν' αλλάξει η όψη των ανθρώπων και αν ο άνθρωπος επιζήσει θ' ανακαλύψει επιστημονικά την 4η διάσταση.

Στόχος του ανθρώπου θα είναι η απ' ευθείας επιρροή στο κύτταρο, η μεταστοιχείωση της ύλης (μετατροπή ενός υλικού σε άλλο).

Από εκεί και μετά ο καθένας ας δουλέψει τα ξυπνητήρια του, ας δουλέψει την έμπνευση του, την διαίσθησή του, ας ζητήσει τις «δικές του πληροφορίες». Ας ξυπνήσει και ας δει την Αλήθεια. 

Ας παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας και φυσικά και τον εαυτό μας. Όλοι έχουν παραπλήσια συμπτώματα: ξεχνάνε, μεγάλα διαστήματα είναι θολωμένοι σαν μεθυσμένοι, ανησυχούν για κάτι χωρίς να ξέρουν το τί και το γιατί, προσπαθούν να ξοδέψουν λιγότερα χρήματα για να κρατήσουν «πισινή», χωρίς να σκέφτονται ότι η ιστορία διδάσκει ότι το χρήμα είναι το πρώτο που χάνει την αξία του μόλις αρχίσει ο πανικός από την οποιαδήποτε πρωτόγνωρη αιτία (πόλεμος, φυσική καταστροφή ή συμπαντική επιρροή, κλπ).

Κάποτε οι άνθρωποι έλεγαν σε κάθε τους στιγμή «Δόξα των Θεώ» για οτιδήποτε ο Θεός και η Μητέρα Φύση μας πρόσφερε. Σήμερα ξεχάσαμε τους Θεϊκούς μας γονείς και κάθε Ανώτερη Δύναμη.

Ας αναρωτηθούμε έστω και τώρα: «πού πάμε;;». Ας το κάνουμε ξυπνητήρι και μαζί με την προσπάθεια του να ζούμε το ΤΩΡΑ, ας ζητήσουμε να βοηθηθούμε να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε την πραγματικότητα.

Θα δηλώσω και κάτι και ας κατηγορηθώ από κάποιους Αιγόκερους, Κριούς, κλπ, ότι θα δημιουργήσουν φόβους οι δηλώσεις μου που είναι αστρολογικές και διαισθητικές.

Ναι, το 2025 θα έχουμε μεγάλο πόλεμο. Το πότε θα αρχίσει δεν το γνωρίζω αλλά σύμφωνα με Δάσκαλό μας θα είναι λίγο πιο μακριά από μας, προς Συρία, Ισραήλ, Ιράν, Πακιστάν, Αφγανιστάν.

Το 2027 θα αρχίσουν τα «προεόρτια» των φυσικών καταστροφών. Το μέγεθος και η διάρκεια ας τα βρει κάποιος στην Αγία Γραφή και στην Αποκάλυψη που λέει ότι «οι ζωντανοί θα ζητάνε από τους νεκρούς να βγουν από την γη, για να μπούνε αυτοί μέσα».

Είναι απαραίτητο ο νους να απαλλαγεί από τις ψευδαισθήσεις αυτού του κόσμου και να γίνει ένα κατάλληλο και θαυμάσιο όργανο του Εσωτερικού Είναι. Πρέπει να βιώσουμε την Αλήθεια με άμεσο, πρακτικό και πραγματικό τρόπο.

Όποιος δουλεύει με τον εαυτό του, με τους Τρεις Παράγοντες και στην Εσωτερική Αναζήτηση έχει χρόνο. Ο χρόνος «τρέχει» για τους άλλους τώρα. Ο Εσωτερικός Αναζητητής έχει και χρόνο και βοήθεια Άνωθεν για να προλάβει πολλά.

Η απαίτηση των Δασκάλων είναι «Καλή Διαγωγή» τώρα στο τέλος των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου