Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 2023 και 2024

 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΓΙΑ 2023 και 2024

Κρόνος στους Ιχθείς                               8/3/2023

Εδώ επηρεάζεται το υποσυνείδητο, τα όνειρα, τα απωθημένα. Όμως όταν μπερδεύει τα όνειρα με την πραγματικότητα, την αλήθεια, τότε κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκεφθεί σωστά και να παραμορφώνει την αλήθεια.

Ο άνθρωπος δεν φλέγεται από ιδανικά, δεν πολεμά για τίποτα και νοιάζεται μόνο για την υλική του υπόσταση. Φθάνοντας στο χειρότερο μπορεί να εκμεταλλεύεται τον συναισθηματισμό ή την ουτοπία των άλλων.

Φαίνεται ο Κρόνος ως προδότης. Ο άνθρωπος κάνει απάτες για να επωφεληθεί.

Επηρεάζεται η ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου. Φοβίες, αϋπνίες, καταθλίψεις είναι τα κυριότερα ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Ο καταπιεσμένος ψυχισμός μπορεί να βρει διέξοδο στα ναρκωτικό, το αλκοόλ ή να δημιουργήσει ανεπιθύμητες έξεις, όπως να είναι δειλός, ανασφαλής.

Ο άνθρωπος πρέπει να κοιμάται αρκετό, σε κανονικές ώρες και να προσέχει την τροφή του.

 

Πλούτωνας στον Υδροχόο                   23/3/2023 έως 10/6/23

(βλέπε παρακάτω  ¨(21/01/2024)

 

Πλούτωνας στον Αιγόκερω                  11/6/2023 έως 20/1/2024

Η επιρροή του γίνεται αισθητή στην κοινωνία σε ένα συλλογικό και πολύ βαθύ επίπεδο, προκαλώντας τραύματα, αλλαγές και ανανέωση σε σχέση πάντα με το ζώδιο που βρίσκεται. Ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω από το 1762 ως το 1779 και θα είναι ως το 23 με διάλλειμα. Η διέλευση του από τον Αιγόκερω οδηγεί σε συγκλονιστικές μεταμορφώσεις των πολιτικών δομών και τον θάνατο των παλιών πολιτικών κομμάτων που έχουν χάσει το νόημά τους. Είναι εποχή κατάρρευσης παρακμιακών καθεστώτων  από τις στάχτες των οποίων προβάλουν νέα και ανελέητα. Στον κόσμο της οικονομίας συμβαίνουν πολλές αναταραχές καθώς νέες στρατηγικές αντικαθιστούν τις παλιές οικονομικές απόψεις και μεθόδους. Είναι εποχή κατάρρευσης της εξουσίας. Αν διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια στην ζωή σου θα ωθείσαι από μια ισχυρή φιλοδοξία να αλλάξεις την κοινωνία. Αυτό θα σε οδηγεί σε μάχες μέχρις εσχάτων με τις εκάστοτε εξουσίες. Παρόλα αυτά έχεις την ικανότητα να συγκεντρώνεις σοβαρά επιχειρήματα υπέρ της μεταρρύθμισης των θεσμών. Θα γίνει μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σου όταν φθάσεις σε ένα επαγγελματικό αδιέξοδο που θα σε κάνει να αλλάξεις ολοκληρωτικά πορεία. Στον δρόμο για την ωριμότητα, μπορεί να πρέπει να αποδεχτείς την απώλεια της εξουσίας και της επιρροής.

 

Πλούτωνας στον Υδροχόο                           21/1/2024

Την προηγούμενη φορά είχαμε την Γαλλική επανάσταση και τους κοινωνικούς ξεσηκωμούς. (1779 -1799)

Ο άνθρωπος θα προσπάθησα να κατακτήσει το σύμπαν και να ιδρύσει αποικίες στο διάστημα.

Τώρα θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τύπους ανθρώπων του Αιγόκερου.

Οι άνθρωποι θα είναι αποφασιστικοί, αναμορφωτές που θα δημιουργήσουν μια καινούρια σύρραξη.

Κρίσιμη περίοδος καθώς θα υπάρξει αιματηρή σύγκρουση με όπλα που λειτουργούν με ακτινοβολίες ή χημικά αέρια.

Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν ριζικά ή ν' αλλοιωθούν τα γονίδια των ζωντανών οργανισμών.

Μπορεί ν' αλλάξει η όψη των ανθρώπων και αν ο άνθρωπος επιζήσει θ' ανακαλύψει επιστημονικά την 4η διάσταση.

Στόχος του ανθρώπου θα είναι η απ' ευθείας επιρροή στο κύτταρο, η μεταστοιχείωση της ύλης (μετατροπή ενός υλικού σε άλλο).

 

 

Διαβάστε έστω τον πρόλογο του: «Η εποχή του Υδροχόου

 

Περού: Σαμάνοι προβλέπουν πότε θα τελειώσει ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας

Το τέλος του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας διαφαίνεται στον ορίζοντα, εντός του 2023, αν πιστέψει κανείς την πρόβλεψη που έκαναν σήμερα Περουβιανοί σαμάνοι σε καθιερωμένη τελετή σε λόφο της Λίμα, ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

«Η κατάσταση θα εκτονωθεί. Θα έρθει ειρήνη και ηρεμία. Αυτό είδαμε», είπε ο σαμάνος Κλεόφε Σεντάνο, προβλέποντας ειδικότερα την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Κιέβου και Μόσχας μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Οι σαμάνοι του Περού προέβλεψαν επίσης φυσικές καταστροφές τη χρονιά που έρχεται. «Τον επόμενο χρόνο θα γίνει σεισμός, αλλά όχι στην πρωτεύουσα του Περού, σε άλλο μέρος. Αφορά κυρίως το εξωτερικό, στο βόρειο τμήμα της Αμερικής, ενδεχομένως στις ΗΠΑ… Θα υπάρξουν πολλές τραγωδίες, κυρίως κλιματικές» ,είπε ο Γουάλτερ Αλαρκόν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου