Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αστέρι Σολωμόντα


Αστέρι Σολομώντα


 



Το αστέρι του Σολομώντα, από το 1990 έως το 2013 σχηματίστηκε 13 φορές  στον ουράνιο θόλο του ηλιακού μας συστήματος, με πρώτη φορά τη χρονιά (1990). Επαναλήφθηκε ο σχηματισμός του αστεριού 13 φορές έως το 2013.
Να θυμηθούμε τα επίπεδα του Δέντρου της Ζωής +τα ΑΙΝ =13, τα 13 επίπεδα της πυραμίδας στην σφραγίδα των ΗΠΑ που απεικονίζεται και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, 13 φεγγάρια κάθε έτος, κλπ.
Έκλεισαν λοιπόν τα 13 βήματα, αλλά ο Παντεπόπτης οφθαλμός περιμένει την αποκομιδή των αποτελεσμάτων του έργου της φυλής. Και το έργο συνεχίζεται έως το κλείσιμο του όλου σχεδίου του Θεϊκού έργου. Το σχέδιο περιλαμβάνει και γεγονότα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, αλλά όλα γίνονται ατομικού ενδιαφέροντος, αν σκεφθούμε και την Θεία Δικαιοσύνη, καθώς και τον Νόμο του Κάρμα – Ντάρμα. Διότι η σφραγίδα του Σολομώντα έχει άμεση σχέση με την ανοδική και καθοδική ενέργεια καθώς και τον Θύμο αδένα.

Η ακρίβεια σχηματισμού του αστεριού- σφραγίδας του Σολομώντα πραγματοποιήθηκε ακριβώς στις 4.44 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) της 29ης Ιουλίου 2013, με τους πλανήτες των κύριων κορυφών των τριγώνων Κρόνου και Σελήνης να είναι ακριβώς στις 5,120 του Σκορπιού και Ταύρου αντίστοιχα.
Η κορυφή του ανοδικού τριγώνου, παρατηρώντας το από την Ελλάδα, βρίσκεται κοντά στο μεσουράνημα. Βρίσκεται όμως ακριβώς στο Μεσουράνημα, αν το βλέπαμε από την περιοχή της επίγειας Ιερουσαλήμ.

Ο ήλιος, κυβερνήτης του Λέοντος, (χρυσή εποχή), είναι «παρατηρητής» των εξελίξεων, σε σχέση τετραγώνου με τις κορυφές (Κρόνο και Σελήνη) των δύο τριγώνων, ανοδικού – καθοδικού, από τον 8ο οίκο, (θάνατος, κληρονομιά, θάνατος παλιού και γέννηση καινούριου, επικίνδυνα οικονομικά, κλπ). Ο Ήλιος είναι σε σύγκρουση (τετράγωνο) με την Σελήνη διότι η προσωπικότητα της πρέπει να εξαλειφτεί. Ταυτόχρονα όμως δίνει και την ευκαιρία μέσω των δυσμενών συνθηκών να έχουμε θετικότερη αντιμετώπιση της ζωής. Όσο για την σχέση του με τον Κρόνο, μας δείχνει την ανάγκη αυτοκυριαρχίας μας, την ανάγκη εξάλειψης του Εγώ. Άλλωστε τώρα ο Κρόνος, «καθισμένος» σχεδόν στο μεσουράνημα του ουράνιου θόλου μας, μας δηλώνει επιβλητικά, ότι θα είναι Δίκαιος και Αυστηρός.
Ο σχηματισμός συνεχίζεται με τον Ωροσκόπο στον Τοξότη, που είναι η πάλη των δύο τριγώνων, -ανθρώπινης και Θεϊκής φύσης-. Μετά, η Σελήνη απομακρύνεται από την κορυφή του κάτω τριγώνου και αυτό παύει να υπάρχει, παραμορφώνεται, χάνεται. Η Σελήνη είναι σε έξαρση (πολλή δυνατή) στον Ταύρο. Μας δηλώνει ότι παίζει «όλα της τα χαρτιά».
Στο ανοδικό τρίγωνο, ο Κρόνος στην κορυφή, έχει συνεργάτες τον Δία που είναι κυρίαρχος πλανήτης του ωροσκόπου και του χάρτη, διότι είναι σε έξαρση στον Καρκίνο και κυβερνήτης του Ωροσκόπου (Τοξότη), και τον Ποσειδώνα κυβερνήτη στους Ιχθείς. Έχει ισχυρή συμπαράσταση στο έργο του ο Κρόνος και όποιος θα βρίσκεται μέσα στα «όρια» αυτού του τριγώνου θα έχει μεγάλη βοήθεια.
Το ανοδικό τρίγωνο είναι ισχυρό, σε αντίθεση με το καθοδικό που έχει μία ισχυρή κορυφή, (Σελήνη), αλλά η βάση του – η Αφροδίτη είναι σε πτώση στην Παρθένο και ο Πλούτωνας ουδέτερος στον Αιγόκερω και μάλιστα έχει σε αντίθεση, σε κόντρα του, τον πανίσχυρο Δία και τον Άρη.

Ο Βόρειος Δεσμός μας δείχνει ότι το άτομο (η ανθρωπότητα) μαθαίνει πώς να δέχεται επαναστατικές αλλαγές στον εαυτό του και στις συνθήκες της ζωής του. Ξοδεύει όμως περισσότερο χρόνο, προσπάθεια και ενέργεια σε κάθε φάση που παρουσιάζεται, απ’ ότι πρέπει. Με ότι του παρουσιάζεται γίνεται δύστροπος, κι επίμονος. Χρειάζεται να γίνει πιο πρακτικός, πιο επαναστάτης και χρήστης της απλής λογικής.
Η ψυχή προσπαθεί να απαλλαγεί από το παρελθόν της. Το άτομο μπορεί να χάσει όλα όσα του είναι προσφιλή και κοντινά. Απαιτείται ο εσωτερικός θάνατος.
Ο άνθρωπος σ’ αυτή την περίοδο θα νοιώσει την ανάγκη να βασιστεί σε κάποιον, σε κάτι, δυνατό. Πρέπει να μάθει την αξία της φιλίας, της συνεργασίας. Για να έλθει όμως η πρόοδος πρέπει να αντιπαρέλθει το Εγώ του που είναι το αυτοκαταστροφικό μηχάνημα.
Απαιτείται έλεγχος των παθών. Το κάρμα του είναι να μάθει την ουδετερότητα, αλλά και την υπευθυνότητα, να γίνει υπηρέτης της ανθρωπότητας.
Ώρα της πάλης, μεταξύ Πνεύματος και ζωώδους κτήνους, μεταξύ Θεού και Διαβόλου. Το ανώτερο τρίγωνο αντιπροσωπεύει τον Πατέρα, Υιό, Άγιο Πνεύμα).
Το κατώτερο αντιπροσωπεύει τους τρεις προδότες, δαιμόνιο Επιθυμίας, του Νου και της κακής Θέλησης.
Το ανώτερο, έχοντας στην κορυφή του τον Κρόνο, τον αυστηρό Δάσκαλο, αλλά και πλανήτη της αυστηρής Δικαιοσύνης και ταυτόχρονα προστάτη της ανθρώπινης ζωής, μας δείχνει ότι για να πετύχουμε απαιτείται επιμονή μέσα από δυσκολίες.
Ταυτόχρονα, η βοήθεια από την γωνία του υιού μέσω του Δία μας ζητά, καλοσύνη, γενναιοδωρία, ανάπτυξη διαίσθησης. Ο Άρης δίπλα του είναι εντελώς εξασθενημένος (σε πτώση στον Καρκίνο, σε εξορία στον 7ο) οπότε τα εμπόδια, οι δυσκολίες, θα είναι ευκολότερο να ξεπεραστούν.
Στην άλλη γωνία του ανοδικού τριγώνου (Αγ. Πνεύμα) ο Ποσειδών, κυβερνήτης στους Ιχθείς, θα δίνει έμπνευση, διαίσθηση και ψυχικές ιδιότητες σε όποιον δουλεύει σ’ αυτό το τρίγωνο.
Αντίθετα, το κατώτερο τρίγωνο, με την Σελήνη στην κορυφή του, προτρέπει να δουλεύουμε με ευκολία, μας κάνει ευσυγκίνητους, ευμετάβλητους και αφηνόμαστε να μας επιβάλλονται.
Οι δύο συνεργάτες της στις άλλες δύο γωνίες, Αφροδίτη και Πλούτωνας, βοηθούν μάλλον προς το αρνητικό (Αφροδίτη σε πτώση) παρασύροντας καθοδικά παρά θετικά.
Το μήνυμα εδόθη. Στον καθένα μας αφήνεται η επιλογή και ο τρόπος εργασίας.

Σε ότι αφορά την επίγεια -τα γεγονότα παγκοσμίως-, και ουράνια Ιερουσαλήμ, αρκεί να παρατηρήσουμε ότι πέρα από την κορυφή του αστεριού που σχηματίζεται πάνω από την Ιερουσαλήμ στο μεσουράνημα, να προσέξουμε ότι βλέποντας την πυραμίδα του δολαρίου και σχηματίζοντας το αστέρι του Σολομώντα έχουμε την λέξη ΜΟΝΑΣ. Λέτε να οδηγηθούν όλα στην Μονάδα, με συγκεκριμένους πρωταγωνιστές;;
Επίσης διαβάζοντας την Αγ. Γραφή, στον Ιεζεκιήλ κεφ 37 και 38, Αποκάλυψη κεφ. 21/1+ και αλλού, μας αποκαλύπτονται οι εξελίξεις, 

# μεσουράνημα, το υψηλότερο σημείο του ουράνιου θόλου την κάθε στιγμή.
*τετράγωνο –γωνία μεταξύ δύο πλανητών 90ο. Δείχνει κόντρα, αντιπαλότητα.
** κυβερνήτης, όταν ο πλανήτης είναι στον χώρο του,-ζώδιο ή οίκο-.
***πτώση, όταν ο πλανήτης είναι σε μη βολικό, ξένο χώρο ή οίκο.
Β.Δ. και Ν.Δ. σημεία τομής επιπέδου Ισημερινού Γης και αντίστοιχου Σελήνης.