Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Προειδοποιήσεις ή κάτι άλλο;


Προειδοποίηση ή τυχαία συμβάντα;

Καταστράφηκε ο Ναός Notre Dame και την ίδια ώρα άρπαξε φωτιά το τέμενος Al Aksa στην Ιερουσαλήμ, κτυπήθηκε από κεραυνό η Ακρόπολη στην Αθήνα, (την Τετάρτη), με δύο τραυματίες!!!
Κάτι περίεργο συμβαίνει.
Περίεργο φαίνεται στον καθένα που χρησιμοποιεί μόνο την λογική του κι όχι και την διαίσθηση του ή την συνείδησή του, διότι ΟΛΟΙ διαπιστώνουμε εύκολα δύο πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας:
-Μολύνουμε την κατοικία μας, τον πλανήτη μας, γνωρίζοντας και οι επιστήμονες, ότι η μόλυνση, η αύρα του πλανήτη και η συχνότητά του έχουν αλλάξει επικίνδυνα. Ο πλανήτης με φουλ μόλυνση έχει ταχυκαρδία.
-Η ανθρωπότητα οδηγείται μακριά από τις εντολές του Δημιουργού, από την εφαρμογή των Συμπαντικών Νόμων, κι έχει αφεθεί στον ανταγωνισμό, στον εγωισμό, στην κακία, στο μίσος, στην λαγνεία, και ΟΛΑ τα θεωρούμε φυσιολογικά!!!!!
Επειδή τα λάθη πληρώνονται, ίσως αυτά που αφορούν τους ανθρώπινους νόμους να τα «ξεπερνάμε» με πλάγιους τρόπους, η παραβίαση όμως προς τους Συμπαντικούς Νόμους πάντα πληρώνεται, έτσι έρχεται και σε μας, ΤΩΡΑ η προειδοποίηση ότι πλησιάζει η ανάγκη πληρωμής των λαθών μας.
Τα γεγονότα δείχνουν ότι αποσύρεται «άνωθεν» η προστασία, η βοήθεια, κι έρχεται η δικαιοσύνη προς την ανθρωπότητα.
Όποιος θέλει το δέχεται, όποιος θέλει γελά, αλλά … ο λαός λέει «κοντός ψαλμός, Αλληλούϊα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου